06-5145 5715 info@cabvuro.nl

Advies, Bemiddeling en Begeleiding

Een ervaren sparringspartner voor ondernemers die starten of verder willen groeien.

 

  • Kennis en ondersteuning
  • Jarenlange ervaring
  • Waardevolle zelfreflectie
Gebouw na opknapbeurt door Cabvuro B.V.

Op zoek naar een ervaren sparringpartner/adviseur?

Bent u een startende ondernemer en op zoek naar een ervaren sparringpartner/adviseur? Heeft u behoefte aan begeleiding bij hoe u bepaalde zaken het beste kunt aanpakken, of juist vermijden?

Of bent u al geruime tijd ondernemer en wilt u graag groeien met uw bedrijf, maar heeft u daarbij de juiste kennis en ondersteuning nodig?

Kennis en ervaring delen met andere ondernemers

Bij ons bent u aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring hebben wij de klappen van de zweep leren kennen. We hebben flinke tegenslagen overwonnen en waardevolle zelfreflectie opgedaan. Deze kennis en ervaring delen we graag met andere ondernemers, om hen te helpen succesvol te zijn.

Of u nu een startende ondernemer bent die een mentor zoekt, een ervaren ondernemer die wil groeien, of een bedrijf dat zijn accountmanager wil ontwikkelen tot een senior of key accountmanager, wij staan voor u klaar.

Samen stappen naar succes zetten

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Vul dan gerust ons contactformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met u op om te kijken of we ruimte hebben in ons team om u verder te helpen en te laten groeien.

Met onze deskundige begeleiding en advies zetten we samen de stappen naar succes.

Neem contact met ons op voor vragen of een offerte:

6 + 14 =

Pin It on Pinterest